Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Eco Gioel Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Aspirator cu apa profesional
1690 €
Brand
G440 Rubino
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Aspiratorul profesional Gioel foloseste doar apa de la robinet, nu are saci, filtre sau alte consumabile.

Gioel a fost inventat pentru personalele astmatice si alergice. Are inclus un separator molecular pt purificarea aerului din casa, fiind certificat de Institutul de Sanatate din Italia si Universitatea de Studii din Modena si Reggio Emilia. In timp ce se aspira, se purifica automat si aerul din incapere!

Gioel elimina chiar si acarienii!
Cu ajutorul lui Gioel nu se elimina doar praful si murdaria de pe orice suprafata, dar se poate reduce in mod considerabil poluarea din interior datorita functiei de purificare a aerului.
Aerul aspirat intra in separatorul molecular unde se face “spalarea” acestuia si apoi este redat in mediu curat si purificat de bacterii, virusi si praf. Gioel este in acelasi timp un sistem de curatenie profesional care se diferentieaza de aspiratoarele traditionale prin sistemul sau inovator de functionare si prin eficienta tehnologiei sale. Apa si stiinta tehnologica lucreaza impreuna pentru a obtine rezultate diverse.

Cu Gioel se poate sterge chiar si praful, fiind in acelasi timp aspirat. Aspira orice suprafata: gresie, parchet, perdele, draperii, canapele, saltele, etc.

Parfumeaza natural, putand face chiar si aromaterapie.

Este economic, are 3 trepte de reglare a vitezei, in prima treapta folosind doar 400 W. Are toate accesoriile incluse si garantie de 24 de luni.
Tu ce aer vrei sa respiri?
Alege aerul pe care il respiri, alege aerul pur!
Din Gura in Gura