Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Eco Gioel Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Aspirator cu abur profesional
2690 €
Brand
G441 Rubino
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Noutate!
Gioel este acum certificat pentru inactivarea Coronavirusului in doar 5 secunde!!!
Gioel este singurul sistem de curatenie ecologic profesional  care reuseste sa purifice aerul 100% si sa aspire orice suprafata. Gioel functioneaza doar cu apa de la robinet, nu are saci, filtre sau alte consumabile.
Avantajul lui Gioel este ca, functiile se pot folosi impreuna sau separat.
Purificatorul de aer G440 Air
Inventat pentru persoanele astmatice si alergice, Gioel reuseste sa elimine praful, bacteriile si alergenii din aerul incaperii datorita filtrarii prin apa si al separatorului molecular, care se invarte cu 22.000 rotatii pe minut, purificand si parfumand 100% natural. Are o capacitate de filtrare de 110 mc de aer/ora, fiind certificat de Institutul de Sanatate din Italia si Universitatea de Studii din Modena si Reggio Emilia si recomandat de Societatea Italiana de Igiena. Si pentru ca timpul este pretios, Gioel poate fi programat pentru purificarea aerului, fiind echipat cu sistem timer.
Aspiratorul profesional cu filtrare prin apa Gioel G440
Aspira si purifica aerul in acelasi timp, folosind doar apa de la robinet si tehnologia brevetata Gioel, fara a avea filtre sau saci. Cu Gioel si cu ajutorul accesoriilor special concepute pentru a ne usura munca putem sa aspiram si sa stergem praful in acelasi timp; putem sa eliminam acarienii din saltea, canapele si fotolii; putem sa aspiram mochetele si draperiile.
Generatorul de abur Gioel G441
Cu Gioel putem spune STOP detergentilor, degresantilor si altor produse chimice daunatoare organismului. Gioel functioneaza doar cu apa de la robinet, astfel renunti la folosirea produselor chimice pentru a face curatenie.
Cu ajutorul aburului de 160 grade si presiunea de 5,5 bari putem curata si igieniza orice suprafata. Cureti si igienizezi: gresie, rosturi, parchet, faianta, calorifere interior/exterior, geamuri, aragaz, hota, mobilier, saltele, canapele, perdele, grupuri sanitare, auto, inclusiv jucariile copiilor.
Economie de bani, timp si energie, datorita sistemului combinat abur-aspirator. Gioel nu are saci, filtre sau alte consumabile care te-ar costa bani. Prctic beneficiezi de curatenie exemplara si zero costuri.
Toate acestea cu un singur aparat!
Este certificat de Universitatea de Studii din Modena si Reggio Emilia din Italia, ISO 9001, 14001, 18001 si recomandat de Societatea Italiana de Igiena.
Tu ce aer vrei sa respiri?
Alege aerul pe care il respiri, alege aerul pur!
Din Gura in Gura