Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Eco Gioel Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Statie de calcat profesionala cu masa aspiranta/suflanta
1690 €
Brand
ZEDI120
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Zedi este un sistem de calcat ecologic cu masa de calcat aspiranta, suflanta si cu plan incalzit, avand boiler cu reincarcare continua si fier de calcat profesional.

Datorita planului incalzit aspirant si suflant, puteti calca pe ambele fete in acelasi timp. Dotat cu accesorii pentru indepartarea petelor, indepartarea parului si scamelor, curatare si igienizare, Zedi este ideal pentru calcarea tuturor tesaturilor, de la cele mai delicate (ciorapi, matase) la cele mai rezistente si dificile. Cu Zedi puteti igieniza imbracamintea si elimina mirosurile neplacute. Totul este posibil in jumatate de timp! Zedi are o putere de 4,5 bari si un abur de 145 grade C!

Zedi ofera o calcare perfecta, chiar si pe verticala.
Un avantaj absolut care face diferenta este boilerul detasabil, ce poate fi transportat oriunde datorita manerelor comode si autonomiei nelimitate. Fanatstic pentru orice curatenie in casa si, de ce nu, chiar si in vacante!

Gratie sistemului profesional Zedi putem elimina consumul de balsam de rufe si apret, respectand astfel sanatatea noastra, dar si mediul inconjurator!
Te-ai saturat de multele orele petrecute in fata mesei de calcat...?
Zedi reduce timpul de calcat la jumatate, oferind o calcare perfecta!
Cu ZEDI, pana si barbatii calca!
Gioel imbunatateste calitatea vietii!
Din Gura in Gura